Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Napsütésben nem lesz hiány

2019-07-21
13:18
2019-07-21
16:43
Forrás
Pannon RTV
Napsütésben gazdag idő várható a jövő héten is. Az előrejelzések szerint hétfőtől a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A szikrázó napsütésben sokan választottak szabadidős programot a Palicsi-tó környékén. Volt, aki horgászott, strandolt, napozott, de olyan is volt, aki csak simán élvezte a szép, napsütéses időt és egy jó nagyot sétált.

A hétfői nappali csúcshőmérséklet a 32 fokot is elérheti, az éjszakai pedig 18 fok körül alakul majd. Kedden és szerdán is marad a szikrázó napsütés, a nappali hőmérséklet 30-31 Celsius fok között mozog majd. A hét további részében is a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A melegfrontra érzékenyeknél alvászavar, álmatlanság, napközben pedig tompaság, koncentrálási problémák léphetnek fel. Ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is előfordulhat.

Magyarországon viszont hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adtak ki mára, a közlés szerint egy hidegfront érinti az országot.

időjárás
napsütés

Most

10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.