Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Napsütésben nem lesz hiány

2019-07-21
13:18
2019-07-21
16:43
Forrás
Pannon RTV
Napsütésben gazdag idő várható a jövő héten is. Az előrejelzések szerint hétfőtől a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A szikrázó napsütésben sokan választottak szabadidős programot a Palicsi-tó környékén. Volt, aki horgászott, strandolt, napozott, de olyan is volt, aki csak simán élvezte a szép, napsütéses időt és egy jó nagyot sétált.

A hétfői nappali csúcshőmérséklet a 32 fokot is elérheti, az éjszakai pedig 18 fok körül alakul majd. Kedden és szerdán is marad a szikrázó napsütés, a nappali hőmérséklet 30-31 Celsius fok között mozog majd. A hét további részében is a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A melegfrontra érzékenyeknél alvászavar, álmatlanság, napközben pedig tompaság, koncentrálási problémák léphetnek fel. Ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is előfordulhat.

Magyarországon viszont hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adtak ki mára, a közlés szerint egy hidegfront érinti az országot.

időjárás
napsütés

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:07

Sokan elhalasztják az esküvőjüket

Törökbecsén a koronavírus-járvány megjelenése óta kilenc esküvőt mondtak le. A fiatalok többsége a nagy napot őszre tervezi, azonban vannak, akik a lakodalmi mulatságot jövő évre halasztották.

Népszerű