Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Napsütésben nem lesz hiány

2019-07-21
13:18
2019-07-21
16:43
Forrás
Pannon RTV
Napsütésben gazdag idő várható a jövő héten is. Az előrejelzések szerint hétfőtől a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A szikrázó napsütésben sokan választottak szabadidős programot a Palicsi-tó környékén. Volt, aki horgászott, strandolt, napozott, de olyan is volt, aki csak simán élvezte a szép, napsütéses időt és egy jó nagyot sétált.

A hétfői nappali csúcshőmérséklet a 32 fokot is elérheti, az éjszakai pedig 18 fok körül alakul majd. Kedden és szerdán is marad a szikrázó napsütés, a nappali hőmérséklet 30-31 Celsius fok között mozog majd. A hét további részében is a napi csúcshőmérsékletek rendszeresen meghaladják majd a harminc fokot.

A melegfrontra érzékenyeknél alvászavar, álmatlanság, napközben pedig tompaság, koncentrálási problémák léphetnek fel. Ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is előfordulhat.

Magyarországon viszont hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adtak ki mára, a közlés szerint egy hidegfront érinti az országot.

időjárás
napsütés

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.