Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Narancssárga és citromsárga riasztás van érvényben Szerbiában

2022.09.17
11:06
Forrás
Szerbiai RTV
Rövid időn belül több mint 20 liternyi csapadék is hullhat négyzetméterenként, miközben az északnyugati szél egyre erősebbé válik. A hőmérséklet nem megy 14-16 fok fölé.

Kettős fronthatás várható. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, migrén, amelyet az élénk szél tovább ronthat.

Vasárnap kezdetben még eshet többfelé az eső, délután viszont felszakadozik a felhőzet, gomolyfelhős időre készülhetünk, és pár fokos felmelegedés kezdődik, de húsz foknál több nem várható. 

riasztás
eső
szél
csapadék

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.