Ugrás a tartalomra

Narancssárga riasztás van érvényben Vajdaságban

2020-08-04
09:37
Forrás
hidmet.gov.rs, 021.rs
Az ítéletidő délután kezdődik, és szerdán is folytatódik.

Heves zivatarokra, viharos szélre, sok csapadékra, néhol pedig jégesőre is figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet Vajdaságban. Dél-Bánátban lehet a legerősebb a viharos erejű szél. Narancssárga riasztás van érvényben a tartományban, továbbá Belgrádban és Nyugat-Szerbia térségében. Ez azt jelenti, hogy a kedvezőtlen időjárás anyagi károkat is okozhat, és veszélyeztetheti az emberéletet. Az ítéletidő délután kezdődik, és este, valamint éjszaka is tart, szerdán pedig Szerbia más részeire is átterjed.

időjárás
időjárás-előrejelzés
naracssárga riasztás
Vajdaság
Szerbia
zivatar
vihar
viharos szél
eső
jégeső
ítéletidő

Most

10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.
07:32, Frissítve: 07:53

Készül az uniós jelentés Szerbiáról

Az elmúlt év jogállamiság terén elért eredményeinek fontos elemei várhatóan bekerülnek az Európai Bizottság Szerbiáról szóló jelentésébe - jelentette ki Jadranka Joksimović.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.