Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Néhány napig még ne felejtsük otthon az esernyőt

2021.05.16
08:17
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Az előttünk álló héten is záporok, elszórtan zivatarok várhatók Vajdaságban.
Pannon RTV

Hétfőn sokfelé szükség lesz az esernyőkre, eső, zápor, zivatar lehet, többfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Napközben legfeljebb 20 fokot mérhetünk. Kedden már inkább a napsütés lesz jellemző, 21 fokos napi csúcs várható, a hét további részében azonban újra az esős, szomorkás időé lesz a főszerep. A meteorológusok szerint május második felében szinte végig elszórtan csapadékos időjárás lesz a jellemző, a napközbeni csúcshőmérséklet legfeljebb 19-20 fok lehet az előttünk álló napokban. Május végétől számíthatunk tartósan napsütésre.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.