Ugrás a tartalomra
Pixabay/OpenClipart-Vectors

Nem elérhetőek a magyarországi földfelszíni tévécsatornák kedden 7 órától 19 óráig

2020-02-04
12:56
2020-02-04
13:03
Forrás
hirado.hu, mindig tv
Frekvenciacsere zajlik, amit a hatóság ír elő. A műszaki átállás 650 ezer háztartást érint.

A keddi leállás minden televíziós csatornát és telephelyet érint a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban. A tervek szerint bővülni fog a programkínálat, új HD-csatornák indulnak majd, illetve az újfajta, internetalapú szolgáltatások részeként akár vissza is lehet majd nézni egyes műsorokat. A MinDig TV nézőinek a frekvenciacsere után újra kell hangolniuk a tévéjüket, a MinDig Tv Extra felhasználói pedig új vevőegységet kapnak. A mediaklikk.hu oldalon továbbra is élőben lehet nézni a magyar közmédia csatornáit.

mindig tv
leállás
televízió
közmédia

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.