Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Népszerű a Magyar Szó Szép Vajdaság című fotópályázata

2021.12.07
21:58
Forrás
Pannon RTV
A napilap ezúttal legkisebbeknek szeretett volna kedvezni, így most a szülőket, nagyszülőket hívta játékba. A fotópályázat kilencedik fordulójának témája a Minden gyermek kincs! nevet kapta. Ebben a fordulóban 0-5 éves korú gyermekek fotóit várják.

Nagy az izgalom a moholi Kovács családban. Nagyon várják a Szép Vajdaság fotópályázat eredményeit, ugyanis a nyolchónapos Hannáról és a hároméves Áronról is küldtek képet a felhívásra. A család mindennapjai mozgalmasan telnek. Ennek ellenére mindig jut idejük egy kis fotózkodásra.

Pannon RTV

A pályázat különlegessége, hogy a nyereményeket vajdasági magyar vállalkozók biztosítják, ennek köszönhetően minden alkalommal helyi, jó minőségű termékeket kapnak kézhez azok, akik megnyerik az adott fordulót. A Minden gyermek kincs! témakörben három nyertest is választanak.

Pannon RTV

A legszebbnek ítélt fotók a Magyar Szó karácsonyi számába is bekerülnek. A Szép Vajdaság fotópályázat több mint egy éve indult a Magyar Szó online felületén, azzal a céllal, hogy népszerűsítse azt. A kilenc forduló alatt a szerelem, a kultúra, az anyaság is előtérbe került. De kiválasztották a legszebb tablóképeket is.

Pannon RTV

A fotók beküldésének határideje december 10-e. A beérkezett felvételeket a napilap hasábjain közlik. Csak ezt követően indul a szavazás. Az eredményhirdetést december 20-án tartják. A legszebbnek ítélt fotók pedig a karácsonyi számba is bekerülnek.

Magyar Szó
Szép Vajdaság
Fotópályázat

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.