Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Népszerű a Magyar Szó Szép Vajdaság című fotópályázata

2021.12.07
21:58
Forrás
Pannon RTV
A napilap ezúttal legkisebbeknek szeretett volna kedvezni, így most a szülőket, nagyszülőket hívta játékba. A fotópályázat kilencedik fordulójának témája a Minden gyermek kincs! nevet kapta. Ebben a fordulóban 0-5 éves korú gyermekek fotóit várják.

Nagy az izgalom a moholi Kovács családban. Nagyon várják a Szép Vajdaság fotópályázat eredményeit, ugyanis a nyolchónapos Hannáról és a hároméves Áronról is küldtek képet a felhívásra. A család mindennapjai mozgalmasan telnek. Ennek ellenére mindig jut idejük egy kis fotózkodásra.

Pannon RTV

A pályázat különlegessége, hogy a nyereményeket vajdasági magyar vállalkozók biztosítják, ennek köszönhetően minden alkalommal helyi, jó minőségű termékeket kapnak kézhez azok, akik megnyerik az adott fordulót. A Minden gyermek kincs! témakörben három nyertest is választanak.

Pannon RTV

A legszebbnek ítélt fotók a Magyar Szó karácsonyi számába is bekerülnek. A Szép Vajdaság fotópályázat több mint egy éve indult a Magyar Szó online felületén, azzal a céllal, hogy népszerűsítse azt. A kilenc forduló alatt a szerelem, a kultúra, az anyaság is előtérbe került. De kiválasztották a legszebb tablóképeket is.

Pannon RTV

A fotók beküldésének határideje december 10-e. A beérkezett felvételeket a napilap hasábjain közlik. Csak ezt követően indul a szavazás. Az eredményhirdetést december 20-án tartják. A legszebbnek ítélt fotók pedig a karácsonyi számba is bekerülnek.

Magyar Szó
Szép Vajdaság
Fotópályázat

Most

21:00, Frissítve: 21:19

Kolumbia után irány München

Aranyéremmel tért haza a kishegyesi Világos Adriana a Kolumbiában megszervezett U 20-as világbajnokság gerelyhajító versenyéről. A kishegyesi gerelyhajító legközelebb vasárnap lép ismét pályára a müncheni felnőtt Európa-bajnokságon.

Népszerű