Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Népszerű a Magyar Szó Szép Vajdaság című fotópályázata

2021.12.07
21:58
Forrás
Pannon RTV
A napilap ezúttal legkisebbeknek szeretett volna kedvezni, így most a szülőket, nagyszülőket hívta játékba. A fotópályázat kilencedik fordulójának témája a Minden gyermek kincs! nevet kapta. Ebben a fordulóban 0-5 éves korú gyermekek fotóit várják.

Nagy az izgalom a moholi Kovács családban. Nagyon várják a Szép Vajdaság fotópályázat eredményeit, ugyanis a nyolchónapos Hannáról és a hároméves Áronról is küldtek képet a felhívásra. A család mindennapjai mozgalmasan telnek. Ennek ellenére mindig jut idejük egy kis fotózkodásra.

Pannon RTV

A pályázat különlegessége, hogy a nyereményeket vajdasági magyar vállalkozók biztosítják, ennek köszönhetően minden alkalommal helyi, jó minőségű termékeket kapnak kézhez azok, akik megnyerik az adott fordulót. A Minden gyermek kincs! témakörben három nyertest is választanak.

Pannon RTV

A legszebbnek ítélt fotók a Magyar Szó karácsonyi számába is bekerülnek. A Szép Vajdaság fotópályázat több mint egy éve indult a Magyar Szó online felületén, azzal a céllal, hogy népszerűsítse azt. A kilenc forduló alatt a szerelem, a kultúra, az anyaság is előtérbe került. De kiválasztották a legszebb tablóképeket is.

Pannon RTV

A fotók beküldésének határideje december 10-e. A beérkezett felvételeket a napilap hasábjain közlik. Csak ezt követően indul a szavazás. Az eredményhirdetést december 20-án tartják. A legszebbnek ítélt fotók pedig a karácsonyi számba is bekerülnek.

Magyar Szó
Szép Vajdaság
Fotópályázat

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.