Ugrás a tartalomra

Nézné, de nem látja? Eltűnt a Pannon TV a készülékéről?

2018-11-06
13:53
2018-11-06
14:12
Forrás
Pannon RTV
Amennyiben újabban nem tudja nézni a a Pannon TV műsorát a tévékészülékén, jelentse a hibát a szolgáltatójánál.

Amennyiben a szabadkai kábeltévénél van előfizetése, akkor a hibát a 634-089 vagy a 634-090 telefonszámon tudja jelenteni. A hiba interneten is jelenthető egy űrlap kitöltésével. Ezt ide kattintva érhetik el ( http://www.postanet.rs/lat/struktura/prijava-za-uslugu.asp?KK=1&TS=27  ).

Földfelszíni adás esetén, vagyis ha saját antennával fogják a televíziós adásokat, akkor a hibát a szerbiai műsorszórásért felelős közvállalatnál telefonon 011/254-43-58 vagy elektronikus levélben a kvar@etv.rs címre tudják jelenteni. A probléma jelentését a következő űrlap kitöltésével is megtehetik ( http://etv.rs/kontakt/?script=lat ). Itt csak a Izaberite službu mezőnél a Prijava kvarova i smetnji opciót kell kiválasztani.

Amennyiben az SBB hálózatán keresztül televíziózik, akkor a Pannon TV adását az alábbi linken igényelheti szolgáltatójától https://sbb.rs/podrska/kontakt/kontaktiraj-nas.

Pannon TV

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.