Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Nincs áram a Vidák családnál

2019-10-21
17:09
2019-10-21
17:33
Forrás
Pannon RTV
Áram nélküli házban él Vidák István Topolyán. Három gyermekével és feleségével segélyből élnek.

Állítása szerint, amikor beköltöztek az ingatlanba, már tartozás miatt ki volt kapcsolva az áram, már valamennyit törlesztettek, de még mindig nincs villanyuk.

Vidák István családjának legkisebb tagja öt hónapos, van egy kétéves és egy hároméves kisfiuk is. Az öt tagú család 15 ezer dináros segélyből él. Állítása szerint nem tud kihez fordulni, azzal kapcsolatban, hogy nincs a házban áram.

Vidák István: „Nem akarok panaszkodni, amit tudunk, annyit... Szóval nem halunk éhen, nem arról van szó. Csak ezt az áram ügyet nem tudom megoldani, mert a kicsinek kell melegíteni a tejet. Fridzsider is kell, hogy tudjunk hűteni is, és ne dobáljuk ki az ételt, ami van az a kevés. Mosógépet nem tudjuk használni, kézzel kell mosni, meg ilyen dolgok.”

Vidák István azt mondta, nincs szükségük pénzbeli támogatásra. Azért fordultak a nyilvánossághoz, hátha valaki segít nekik azzal kapcsolatban, hogy újra legyen áram a házukban.

Topolya
áram

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.