Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nyári meleg, zivatarok, jégeső - hétvégén érkezik a lehűlés

2022.05.25
12:06
Forrás
Pannon RTV
Ma 32 fok is lehet, aztán jönnek a zivatarok. Változékony időjárásban lesz részünk. A túlnyomóan napos és nagyon meleg idő után délután záporok, helyenként rövid ideig tartó zivatarok, jégeső és erős szél is előfordulhat.

Holnap napos, gomolyfelhős lesz az ég Vajdaságban, a délutáni órákban néhol eshet is az eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26-30 fok között alakul majd. Pénteken is hasonló időben lesz részünk, borús, felhős időre számíthatunk. A hétvégén viszont érkezik a lehűlés. Szombaton és vasárnap szórványosan lehet számítani esőre, záporra, zivatarra. Délután 18 és 20 fok közötti értéket mérhetünk.

időjárás

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.