Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Nyári szünetre megy a Pannon Reggeli

2019.07.17
12:31
2019.07.17
18:23
Forrás
Pannon RTV
Nyári szünetre megy Vajdaság legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora.

A Pannon Reggeli péntektől szeptemberig ugyan elhallgat, de a fiatalos, lendületes műsor népszerű házigazdái medencés bulival zárják a szezont, ahová a hallgatókat is várják.

Beke Róbert, Sánta Zoltán, Zvekán Péter és Brasnyó Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetői a 91.5-ös hullámhosszon ébresztik hétköznaponként a hallgatókat. A fiúk ilyenkor rendszerint hajnali ötkor kelnek.

Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Folyamatosan belehalunk, de elfogadtuk. Szóval semmi gond. Az pedig, hogy mit csinálunk majd a szünetben ez nagyon érdekes. Sántával azon gondolkodtunk, hogy a Reggeli szünetre megy, de mi nem. Általában az van, hogy ha a Reggelinek vége, akkor a Sántát meg engem beosztanak más műsorokra. Úgyhogy, itt-ott fel fogunk bukkanni.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

A Pannon Reggeli podcast csatornáján, amely a Facebookon keresztül, illetve a Google és az Apple alkalmazásain keresztül bármikor elérhető, továbbra is hallhatóak lesznek az eddigi műsorok kacagtató pillanatai. A színes terepi műsorok sem szünetelnek Vajdaságban, és a dél-magyarországi városokban.

Sánta Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Összeállítás nem lesz, viszont terepi műsorok igen. Többször is, úgyhogy ilyenkor egy picit pótolható lesz a Reggeli hiánya. Mi meg elsősorban pihenni fogunk, és igyekszünk nem túl korán kelni. Már amennyiben ez összejön.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

A műsort pénteken zárják egy zentai élő műsorral, ahol érdekes vendégekkel és nagyszerű hangulattal várják az érdeklődőket a medencénél, a kora délutáni órákban.

Brasnyó Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Pénteken lesz kora délután 14 és 16 óra között a zentai medencénél. Oda várunk vendégeket, hallgatókat. Lesz egy kisebb nyereményjátékunk is. Szeretnénk megadni a módját annak, hogy lezárjuk ezt a szezont.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

A hallgatóknak nem kell sokáig nélkülözni a Pannon Reggeli poénfabrikálóit. A fiúk ugyanis szeptemberben újra visszatérnek a rádió hullámhosszára, ahol új poénokkal és dinamikus műsorokkal ébresztik a hallgatókat, a 91.5 MHz-en. Szavaik szerint addig Beke Robit is pihenni hagyják.

Pannon Reggeli
Sánta Zoltán
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Beke Róbert
nyári szünet

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.