Ugrás a tartalomra

Nyári szünetre megy a Pannon Reggeli

2019.07.17
12:31
2019.07.17
18:23
Forrás
Pannon RTV
Nyári szünetre megy Vajdaság legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora.

A Pannon Reggeli péntektől szeptemberig ugyan elhallgat, de a fiatalos, lendületes műsor népszerű házigazdái medencés bulival zárják a szezont, ahová a hallgatókat is várják.

Beke Róbert, Sánta Zoltán, Zvekán Péter és Brasnyó Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetői a 91.5-ös hullámhosszon ébresztik hétköznaponként a hallgatókat. A fiúk ilyenkor rendszerint hajnali ötkor kelnek.

Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Folyamatosan belehalunk, de elfogadtuk. Szóval semmi gond. Az pedig, hogy mit csinálunk majd a szünetben ez nagyon érdekes. Sántával azon gondolkodtunk, hogy a Reggeli szünetre megy, de mi nem. Általában az van, hogy ha a Reggelinek vége, akkor a Sántát meg engem beosztanak más műsorokra. Úgyhogy, itt-ott fel fogunk bukkanni.”

A Pannon Reggeli podcast csatornáján, amely a Facebookon keresztül, illetve a Google és az Apple alkalmazásain keresztül bármikor elérhető, továbbra is hallhatóak lesznek az eddigi műsorok kacagtató pillanatai. A színes terepi műsorok sem szünetelnek Vajdaságban, és a dél-magyarországi városokban.

Sánta Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Összeállítás nem lesz, viszont terepi műsorok igen. Többször is, úgyhogy ilyenkor egy picit pótolható lesz a Reggeli hiánya. Mi meg elsősorban pihenni fogunk, és igyekszünk nem túl korán kelni. Már amennyiben ez összejön.”

A műsort pénteken zárják egy zentai élő műsorral, ahol érdekes vendégekkel és nagyszerű hangulattal várják az érdeklődőket a medencénél, a kora délutáni órákban.

Brasnyó Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Pénteken lesz kora délután 14 és 16 óra között a zentai medencénél. Oda várunk vendégeket, hallgatókat. Lesz egy kisebb nyereményjátékunk is. Szeretnénk megadni a módját annak, hogy lezárjuk ezt a szezont.”

A hallgatóknak nem kell sokáig nélkülözni a Pannon Reggeli poénfabrikálóit. A fiúk ugyanis szeptemberben újra visszatérnek a rádió hullámhosszára, ahol új poénokkal és dinamikus műsorokkal ébresztik a hallgatókat, a 91.5 MHz-en. Szavaik szerint addig Beke Robit is pihenni hagyják.

Pannon Reggeli
Sánta Zoltán
Brasnyó Zoltán
Zvekán Péter
Beke Róbert
nyári szünet

Most

18:56, Frissítve: 20:03

Fújták a harsonát a zentai diákok

Harsona szótól volt hangos a Petőfi Sándor Általános Iskola Zentán. Az intézmény harmadik osztályos tanulói adtak rövid koncertet Szögi István harsonaművész vezetésével.

Népszerű

Érkeznek a kék kukák

Megkezdte a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló kék kukák szétosztását a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat a Kér helyi közösség és a Harcosok sorakozója lakótelep egy részén.