Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Nyári turnén a Pannon Rádió - Mórahalom a következő állomás

2021.07.02
11:28
2021.07.02
17:18
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődőket Zvekán Péter, Sánta Zoltán és Kókai Mónika várja szombaton 14 és 16 óra között a fürdőben, a 91.5 megahertzen vagy online.

A Pannon Rádió nyári turnéjának második állomása ezúttal a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. A műsorvezetők ajándékokkal, jó zenékkel és színes programokkal készülnek.

Zvekán Péter, szerkesztő-műsorvezető, Pannon Reggeli: „A műsorban nagyon sok vendég lesz. Többek között megtudhatjuk majd azt, hogy milyen fejlesztések és újítások történtek Mórahalmon a gyógyfürdőben az elmúlt időszakban. Ezen kívül a Patkó Lovas Színházról is lesznek információink, újak, meg a különböző egyéb mórahalmi látványosságokról, meg még a gyógykezelésekről is, tehát egy teljes képet kapunk Mórahalomról. Plusz, azért természetesen megkóstoljuk a lángost, koktélokat keverünk és még sok-sok érdekességet, úgyhogy érdemes velünk tartani.”

Pannon Rádió
Mórahalom

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.