Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Nyáron is Pannon RTV!

2021.06.13
11:19
2021.06.13
12:34
Forrás
Pannon RTV
Nyáron sem maradnak izgalmas tartalmak, naprakész információk nélkül a Pannon RTV nézői és hallgatói. Médiaházunk csatornái hétfőtől nyári műsorrendre váltanak, de új tartalmakból, élő közvetítésekből és izgalmas terepi műsorokból nem lesz hiány.
Pannon RTV

Hírháttérműsorunk a pénteki, utolsó adását követően nyári szünetre ment. Nem csak a Közügyekre, a készítőire is egy kis pihenés vár. Vagy mégsem?

Juhász Gábor: „A Közügyek nyári szünetében én is szabadságra megyek, ami persze nem lesz szabadság, mert rengeteg munka vár, a Juhász zenekarnak rengeteg dolga van a nyáron. Már a következő hetekben Szegedre, Bajára, Makóra megyünk, de Vajdaságban is folytatódik gyermekkoncert-sorozatunk, különböző nagy gálaműsorokon muzsikálunk, aztán jönnek e különböző táborok, több néptánc táborban is muzsikálunk. Lesz saját népzenei táborunk, és egy 16 napos magyarországi turnéra megyünk a Déryné program keretein belül. Egy nagyon munkás nyár előtt állok, aztán pedig ősszel jövök vissza a Pannonba, és újult erővel kezdjük újra a Közügyeket.”

 

Pannon RTV

És, ha labdarúgó Európa-bajnokság, akkor újra Napi foci a Pannon Televízióban, amely megújult formában tér vissza a képernyőre. A nézők meccsnapokon június 11-e és július 11-e között edzők és szakértők társaságában követhetik majd az EB eseményeit. A műsort Dóró Alen, Kozma Zoltán és Herczeg Zsolt szerkeszti.

Dóró Alen: „A Napi foci meccsnapokon délután öt órakor élőben fogja majd várni a TV nézőket itt a Pannon Televízióban. Nemcsak foci elemzés lesz, hanem ugyanúgy, mint öt évvel ezelőtt, most is lesznek nyereményjátékaink. Lehet majd pólókat, bögréket, illetve sapkákat is nyerni, valamint a műsor végén, a döntő napján focilabdákat is kisorsolunk.”

 

Pannon RTV/Bognár Róbert

Szubjektív című közéleti interjúműsorunk nyáron is foglalkozik politikával, gazdasággal, egészségüggyel és mindazzal, ami mindennapjainkat érinti. Új tartalmakkal várja a nézőket Hitünk című vallási műsorunk, a Természetvédelem határok nélkül, valamint mezőgazdasági magazinműsorunk, a Pannon Gazda is. Közel-kép című riportműsorunkban pedig a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről számolunk be, a nagyobb vajdasági eseményeket pedig élőben közvetíti csatornánk – emelte ki Bálint Csaba, a Pannon Televízió főszerkesztője. Hozzátette: „A Közel-kép című műsortól azt várjuk, hogy a járvány visszaszorulásával teljes egészében sikerül majd tartalommal megtöltenünk, ugyanis számos, vajdasági magyar szempontból fontos esemény visszatér majd, amelyekről a Közel-képben fogunk beszámolni. Emellett lesznek úti filmek, amik színesíteni fogják a műsorpalettát. A Közügyek című hírháttérműsorunk elmegy szünetre szeptemberig, viszont hosszabb hangvételű interjúk a Híradó pluszban fognak megjelenni, így lehetőség lesz bizonyos témák bővebb kidolgozására is.”

 

A Pannon Televízió műsorai

Műsor Nap Az Eb mérkőzésnapjain Az Eb szünnapjain
Napi foci minden mérkőzésnapon 17.00h --------
Közel-kép hétfő, szerda 19.30h 17.00h
Szubjektív kedd, csütörtök 19.30h 17.00h
Pannon Gazda péntek 16.30h 17.00h
Természetvédelem határok nélkül kéthetente szombaton 19.00h 17.00h
Hitünk minden második vasárnapon 11.00h 11.00h
Fitt percek Június 21-től minden hétköznap reggel 8 óra 10 perctől, délután pedig 16 órától.

 

Pannon RTV

A Pannon Rádió hallgatói a nyári szünetben sem fognak unatkozni. A mostani műsorrend július 19-éig érvényes, utána a Reggeli szünetre megy, a Presszó pedig a 8 és 14 óra közötti sávba vándorol.

Facković Melissza: „Ez egy kicsit kényelmesebb számunkra, ugyanis több szabadidőnk van így a délután folyamán, ki lehet használni a szép időt. És ha nyár, akkor az a terepi műsoroké. Elindultak már a szervezések, és elárulhatom, hogy nagyon jó kis vajdasági célpontok lesznek, és lesz egy határon túli úti cél is.”

 

Pannon RTV

A terepi adások alkalmával a reggelis műsorvezetőkkel is találkozhatnak élőben a rádióhallgatók.

Zvekán Péter: „A terepi műsorok varázsa, hogy terepen ki tudunk próbálni csomó dolgot, amivel élni is szoktunk. Megyünk majd pl. a Kanizsa Fesztre, vagy Mórhalomra, ahol azon kívül, hogy eljön valaki és mesél arról például, hogy milyen egy jó masszázs, valakit meg is masszíroz közben. Valószínűleg megkóstoljuk ismét, hogy milyen az igazi, jó, magyarországi lángos, megyünk majd Palicsra is, ahol fagyizni fogunk, és különböző fagyikat kóstolunk meg.”

 

A Szabadkai Magyar Rádió szellősebb műsorral, kevesebb témával, több zenével várja a hallgatóit. A labdarúgás szerelmesei az SZMR hullámain is követhetik az Európa-bajnokság eseményeit. A Napindító című reggeli műsor 7 és 10 óra között lesz hallható, a Mozaik pedig a megszokott időpontban 10 és 16 óra között – árulta el Dedić Szuzana, a Szabadkai Magyar Rádió főszerkesztője. Kiemelte:  „Lesz élő műsorvezetőnk most már a stúdióban délután 4 óra után is, ez nyaranta eddig nem így volt. Délután 4 és este 8 óra között szól majd a Körhinta. Egy magazinműsort kell elképzelni, amelynek keretében érdekes témákat hoznak majd műsorvezetők, zeneszámokra reflektálnak, és szerdánként Manó lesz a Körhinta házigazdája, tőle pedig retró slágereket kérhetnek majd a hallgatók.”

 

Pannon RTV

Tartalmas nyárra számíthatnak, ha a Pannon RTV műsorait követik. Honlapunkon, a pannonrtv.com pedig mindig naprakész, friss hírek és információk várják Önöket. Kövessék műsorainkat, töltsük együtt a nyarat!

Pannon Televízió
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
Juhász Gábor
Dóró Alen
Facković Melissza
Dedić Szuzana
Zvekán Péter
Bálint Csaba

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű