Ugrás a tartalomra
Filckr/EXIT Photo Team

OPENS nappal nyílik az idei EXIT Újvidéken

2019-05-23
11:16
2019-05-23
11:34
Forrás
Magyar Szó
Július 4-én indul és 7-ig tart Újvidéken az EXIT fesztivál. Az idén az OPENS 2019 szervezet rendezvényével nyitják meg a város központjában.

Zene és tánc köszönti majd az EXIT résztvevőit, hazai és külföldi zenészek, zenekedvelők, művészek, sportolók lépnek fel.

Ezzel egyidőben az EXIT Alap és az OPENS felhívást intézett a civil szervezetekhez, hogy fogjanak össze egy közös, környezetvédelmi program keretében. A programok, projektumok átadásának határideje június 10-e, a bírálóbizottság az eredményeket június 15-én teszi közzé az existfest.org honlapon.

EXIT
Újvidék
OPENS

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.