Ugrás a tartalomra
Pixabay/Free-Photos/Illusztráció

Ősziesre vált az idő

2020-09-23
09:47
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Megérkeznek a záporok, zivatarok térségünkbe.

Változás kezdődik időjárásunkban, egyre inkább egy Nyugat-Európa fölött kimélyülő ciklon előoldali áramlási rendszerébe kerülünk. Péntekig délnyugat felől még meleg, de időnként már nedvesebb légtömegek érkeznek.

Ma a délutáni órákban megnövekszik fölöttünk a felhőzet és helyenként kialakulhatnak záporok, zivatarok. A mai várható csúcshőmérséklet 28 fok körül alakul. Megélénkülhet a délnyugati szél.

Napsütésből holnap nem lesz hiány, viszont már nem lesz zavartalan, a fátyolfelhők mellett a gomolyfelhők is megjelennek. Délelőtt csak néhol, délutántól kezdődően nyugat, délnyugat felől már több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok.

Frontmentes napok állnak előttünk, jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani. A reggeli órákban érezhető hűvösebb idő miatt a megfázás veszély nagy lesz, ezért ajánlott rétegesen öltözködni.

zápor
zivatar
szél
hűvös
időjárás

Most

13:58

Ana Brnabić ismertette az új kormány céljait

Ana Brnabić szerb kormányalakító ma délelőtt a parlamentben ismertetett expozéjában hangsúlyozta, hogy az új kabinet a politikai és a gazdasági folytonosság kormánya lesz. Hat célt emelt ki, ezek közül a polgárok egészségét nevezte a legfontosabbnak.

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.