Ugrás a tartalomra
Snowboard
Pixabay/spinheike - illusztráció

Öt szerbiai gyerek életét mentették meg Bulgáriában

2019-01-12
23:38
2019-01-13
08:03
Forrás
Magyar Szó
A fiatalok a sípálya területén kívül hódeszkáztak, amikor viharba keveredtek és nem találtak vissza az elindulási pontra.

A 12 és 15 év közötti gyerekeket bolgár életmentők találták meg és vezették el a legközelebbi faházig Damjanicán, majd onnan Bansko településre. A gyerekek nem sérültek meg.

Bulgária
sípálya
mentés
Szerbia

Most

16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.