Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ötéves az SZMR

2020.11.03
22:00
2020.11.03
22:08
Forrás
Pannon RTV
Megmutatjuk, hogyan készül a Szabadkai Magyar Rádió műsora!

2015 november elsején kezdte meg adása sugárzását a Szabadkai Magyar Rádió. Tavaly augusztus óta pedig egész napos műsorral, közérdekű információkkal és közéleti témákkal informálja a hallgatókat. De hogyan is folyik a munka az SZMR-ben? Most ez is kiderül.

SZMR
Szabadkai Magyar Rádió
Agárdi Gábor
Bodzsoni István
Kartali Rita
Orosz Ildikó
rádió
születésnap
szülinap
öt év
műsor
zene
Vágó Krisztina
Bencsik István
Bajcsy Zita
Gazsó Attila
Sánta Zoltán

Most

14:12

Kevesebb a migráns Horgoson

Rendszeresen begyűjtik Észak-Bácskában a határ menti övezetben megbúvó migránsokat, ők azonban visszaszivárognak. A települések központját elkerülik, napközben most nem is igazán mozognak, mert elkezdődött a harmincnapos muszlim böjt, a ramadán.
14:02

Faültetési akciót tartottak Palicson

Mintegy 300 facsemetével gazdagodott a palicsi természeti park. A magas vízszint miatt egyes fajták elkezdtek korhadni, aminek következtében csökkent a fafajták sokszínűsége a parkban. Ezen szeretne javítani a Palics-Ludas Közvállat az ültetéssel.
13:30, Frissítve: 13:38

Uniós csúcs Brüsszelben

Ma kezdődött a kétnapos uniós csúcs Brüsszelben. A tárgyalások fő témái közé tartozik az Ukrajnának nyújtott fegyverkezési és pénzügyi támogatás, a migráció, az uniós gazdasági versenyképesség.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.