Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ötéves az SZMR

2020.11.03
22:00
2020.11.03
22:08
Forrás
Pannon RTV
Megmutatjuk, hogyan készül a Szabadkai Magyar Rádió műsora!
Pannon RTV

2015 november elsején kezdte meg adása sugárzását a Szabadkai Magyar Rádió. Tavaly augusztus óta pedig egész napos műsorral, közérdekű információkkal és közéleti témákkal informálja a hallgatókat. De hogyan is folyik a munka az SZMR-ben? Most ez is kiderül.

SZMR
Szabadkai Magyar Rádió
Agárdi Gábor
Bodzsoni István
Kartali Rita
Orosz Ildikó
rádió
születésnap
szülinap
öt év
műsor
zene
Vágó Krisztina
Bencsik István
Bajcsy Zita
Gazsó Attila
Sánta Zoltán

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.
23:10, Frissítve: 08:23

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
22:55, Frissítve: 08:23

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.