Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

„A Pannon Rádió már haza jár a Vajdasági Szabadegyetemre”

2022.07.09
16:56
2022.07.09
17:42
Forrás
Pannon RTV
Kétórás élő műsorral jelentkezett a Pannon Rádió a Vajdasági Szabadegyetem utolsó napján a kishegyesi Kátai tanyáról.

Már hagyomány, hogy a műsorvezetők a vajdasági fiatalság emblematikus rendezvényéről ilyen módon is tudósítanak. A közélet szempontjából érdekes, inspiráló személyekkel beszélgettek a műsorvezetők Brasnyó Zoltán és Dudás Norbert.

Pannon RTV

A Kátai tanya chill zone nevű teraszán állt fel a Pannon Rádió stábja. Dudás Norbi, a Pannon Presszó műsorvezetője izgatottan készült a műsorra, mert ez volt az első terepi szereplése. Azt is elárulta, hogy tulajdonképpen a Vajdasági Szabadegyetemen kezdődött a rádiós műsorvezetői pályája.

Dudás Norbert, műsorvezető, Pannon Rádió: „Egy évvel ezelőtt ráírtam Zolira, hogy esetleg kijöhetek-e én is, hogy hogyan folyik egy ilyen terepi műsor, és mondta, hogy simán lehet. Amikor eljöttem ide, akkor éreztem azt, hogy hú, én ezt szeretném csinálni az elkövetkező években, engem ez érdekel és ez motiválhat majd a jövőben.”

Pannon RTV

A Pannon Rádió már haza jár a Vajdasági Szabadegyetemre - mondta Brasnyó Zoltán a Pannon Rádió fő- és felelős szerkesztője.

Brasnyó Zoltán, fő- és felelős szerkesztő, Pannon Rádió: „Akinek szívügye a szabadegyetem, ahogy ezt magunkról is el tudjuk mondani a Pannon Rádión belül, mi alig várjuk ezt az időpontot, ezt az időszakot, hiszen a fesztiválokon túl ez az egyik kedvencünk, már csak azért is, mert nagyon jó ez együttműködés a szervezőkkel, ezt évről évre bebizonyítják és nagyon érdekes alanyokat látunk vendégül, az érdekes alany az azt jelenti, hogy elsősorban nem sztárokat, hanem olyan embereket, akik a közélet szempontjából nagyon sokat adni.”

Pannon RTV

A műsorba sorban érkeztek a vendégek, a cél pedig az volt, hogy végig interakció legyen a résztvevők és a műsorvezetők között. A Vajdasági Szabadegyetem fiataljai számára pedig kvízjátékot is tartottak kollégáink.

Pannon Rádió
Vajdasági Szabadegyetem
Dudás Norbert
Brasnyó Zoltán

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.
12:51, Frissítve: 12:56

Missziós napok Adán

Indiából, Ghánából, Indonéziából és Felvidékről származó verbiták hirdetik a kereszténységet, fiatalok és idősek számára egyaránt az adai Szentháromság Plébánia szervezésében megvalósuló eseményen.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.