Ugrás a tartalomra

Pannon Rádió a Te hangod!

2021.05.28
20:37
2021.05.29
12:29
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Rádió az első határon túli nyertese a magyar Médiatanács Támogatási Programjának. A Közügyekben betekintést nyerhettek a Pannon Rádió mindennapjaiba.

Üde, friss, fiatalos, dinamikus – ez a Pannon Rádió. A rádió 2008-ban kezdte meg működését. Az elmúlt 13 évben munkatársai folyamatosan azon dolgoztak, hogy a szórakoztató tartalmak mellett minden fontos információról tájékoztassák a hallgatókat. A Pannon Rádió ennek köszönhet mára Vajdaság vezető magyar nyelvű rádiójává vált. A Közügyek riportjában betekintést nyerhetnek a Pannon Rádió és a Pannónia Alapítvány  mindennapjaiba.

Tartsanak velünk!

Pannon Rádió
Soós Georgina
Bodzsoni István
Molnár Lajkó Anett
Pethő Attila

Most

13:57, Frissítve: 14:32

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.