Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pannon Rádió a Te hangod!

2021.05.28
20:37
2021.05.29
12:29
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Rádió az első határon túli nyertese a magyar Médiatanács Támogatási Programjának. A Közügyekben betekintést nyerhettek a Pannon Rádió mindennapjaiba.
Pannon RTV

Üde, friss, fiatalos, dinamikus – ez a Pannon Rádió. A rádió 2008-ban kezdte meg működését. Az elmúlt 13 évben munkatársai folyamatosan azon dolgoztak, hogy a szórakoztató tartalmak mellett minden fontos információról tájékoztassák a hallgatókat. A Pannon Rádió ennek köszönhet mára Vajdaság vezető magyar nyelvű rádiójává vált. A Közügyek riportjában betekintést nyerhetnek a Pannon Rádió és a Pannónia Alapítvány  mindennapjaiba.

Tartsanak velünk!

Pannon Rádió
Soós Georgina
Bodzsoni István
Molnár Lajkó Anett
Pethő Attila

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.