Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Pannon RTV-ben idén is Adni öröm!

2018-11-29
13:44
2018-12-12
07:21
Forrás
Pannon RTV
Médiaházunk ötödik alkalommal szervezi meg jótékonysági műsorát. Idén a Magyarkanizsai Vöröskereszt számára gyűjtünk adományokat.

December 15-én jelentkezik a Pannon RTV jótékonysági műsora, az Adni öröm. Idén a Pannon Rádió 91,5 MHz-es és a Szabadkai Magyar rádió 89,6 MHz-es frekvenciáján követhetik a hallgatók az alkalmi műsort 16 óra 30 perctől 19 óráig.

Soós Georgina, főszerkesztő, Pannon Rádió: „A Magyarkanizsai Vöröskeresztet ktámogatjuk. Rájuk bíztuk, hogy mondják meg mire van igazából szükségük. Abban maradtunk, hogy tartós, illetve féltartós élelmiszer, illetve higiéniai és tisztító- és tisztálkodási szerek azok, amelyek szükségesek. Azok, akik eljönnek megnézni az élő rádióműsort, azok hozhatnak magukkal adományt.”

A jótékonysági műsor pavilonját a magyarkanizsai előkarácsonyi vásáron állítják fel. A két műsorvezető sem érkezik üres kézzel. Brasnyó Zoltánnal és Agárdi Gáborral a kilátogatók élőben is találkozhatnak és elbeszélgethetnek.

Agárdi Gábor, műsorvezető, Adni öröm: „Mivel két rádió közös koprodukciója, amihez hasonló Vajdaságban még nem volt, azok a zenék, amiket szeretnek a Pannon Rádió, illetve a Szabadkai Magyar Rádió hallgatói, ezek felcsendülnek mind a két oldalról és természetesen lesz két száguldó riporterünk is Facković Melisa és Vörös Gábor.”

A magánfelajánlások mellett cégek adományát is várjuk, akik szívesen tennék szebbé a nehéz anyagi körülmények és magányosan élők karácsonyát.
Remete Hajnalka, igazgató, Pannon Marketing: „A kollégákkal arra törekszünk, hogy minél több emberhez, minél több céghez eljusson az Adni öröm című műsorunknak a híre, bízva abban, hogy ezzel is meghozzuk a kedvet a jótékonykodásra.”

Az Adni öröm színes programmal várja a helyszínre érkezőket és azokat is, akik a rádión keresztül követik a műsort. Sánta Zoltán hangja már jól ismert a Pannon Rádió és az SZMR hallgatói számára is és nem idegen tőle a jótékonykodás sem.
Sánta Zoltán, fellépő, Adni öröm: „Tavaly is volt egy akciónk a Reggeliben, akkor bicikliket vittünk ki olyan családoknak, akiknek erre szüksége volt. Tök jó volt, jó volt ebben részt venni, jó volt adni. Így van ez most is, csak picit másként zajlik majd. Ha minden igaz, akkor zenészként fogok részt venni ebben a produkcióban, ilyen módon teszünk hozzá az ünnepi műsorhoz.”

A fél öttől hétig tartó alkalmi műsorban minden zenei vonal kedvelője megtalálhatja kedvencét a francia sanzonoktól, a magyar és angol nyelvű számokon át az elektronikus zenéig.

Akik nem tudnak 15-én Magyarkanizsára látogatni, hogy átadják adományukat Vajdaság bármely városában megtehetik azt a helyi Vöröskeresztnél. Ne feledjék, Adni öröm!, idén is.

Pannon RTV
Adni Öröm!

Most

22:35

A VIVE 25 éve

Nagy várakozás előzi meg a VIVE magyarnóták és csárdások fesztiváljának szeptember 26-ra és 27-re tervezett 25 éves jubileumi ünnepségét.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.