Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Pannon RTV vendégei voltak a magyar Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság illetékesei

2022.11.29
17:04
2022.11.29
17:09
Forrás
Pannon RTV
Szabó László Zsolt és Galambos István az NMHH médiapiaci együttműködési és kutatási osztályának vezetői.

A felek részletes megbeszélést folytattak a médiaház működéséről, kitérve a Pannon Televízió, hanem a Pannon és a Szabadkai Magyar Rádió, valamint a honlap jelentőségére is.

Kárpát-medencei médiatér fejlesztéséről esett szó, továbbá arról, hogy a régió magyar médiaszereplői között hogyan lehet erősíteni az együttműködést.

Pannon RTV
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.