Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Pár napig még marad a meleg idő

2019-05-26
15:46
Forrás
Pannon RTV
A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésben volt részünk a mai napon. A jövő héten is marad a meleg idő, de több helyen zivatar is előfordulhat.

Hétfőn megélénkül a déli szél, helyenként enyhe csapadék is előfordulhat. Kedden egy mediterrán ciklon hatására térségünkben számítani kell záporokra és zivatarokra. Többfelé heves viharok és jégeső is várható, viharos szél kíséretében. A hét közepén is folytatódik az esős idő. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 19 és 26 fok között várható. Csütörtökön azonban egy kisebb lehűlésre számíthatunk, az ég felhős lesz és több helyen csapadék is várható. A nappali hőmérséklet 12 és 19 fok között alakulhat.

időjárás

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.