Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Pár napig még marad a meleg idő

2019-05-26
15:46
Forrás
Pannon RTV
A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésben volt részünk a mai napon. A jövő héten is marad a meleg idő, de több helyen zivatar is előfordulhat.

Hétfőn megélénkül a déli szél, helyenként enyhe csapadék is előfordulhat. Kedden egy mediterrán ciklon hatására térségünkben számítani kell záporokra és zivatarokra. Többfelé heves viharok és jégeső is várható, viharos szél kíséretében. A hét közepén is folytatódik az esős idő. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 19 és 26 fok között várható. Csütörtökön azonban egy kisebb lehűlésre számíthatunk, az ég felhős lesz és több helyen csapadék is várható. A nappali hőmérséklet 12 és 19 fok között alakulhat.

időjárás

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.