Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Parfümköltemények a VM4K-ban

2022.03.03
22:02
2022.03.04
16:28
Forrás
Pannon RTV
Gyermekkori álomként indult a magyarkanizsai születésű Bálint Csaba parfümök iránti érdeklődése, amely később nemcsak Vajdaság de egész Európára kiterjedő parfümőri hírnevet hozott a számára.

Eddig 14 különböző parfümöt kreált amelyeket a megalkotástól a kivitelezésen keresztül a csomagolásig egyedül hozott létre. A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ csütörtök esti rendezvénysorozatának tegnap esti vendégeként bemutatta egyes parfümkölteményét.

Pannon RTV

Bálint Csaba parfümőr arról is beszélt, hogy hogyan alakul az idei parfümdivat. „Kimondott idei parfümtrend még nincs kibontakozóban, de az utóbbi időben sózzák a parfümöket. Könnyítik őket, bizonyos esetekben a tenger illatát próbálják velük felidézni. Egy sűrű, nehezebb vaníliásabb illatnál vagy egy karamellásabb illatnál ahogy a cukrászatban is a cukrot sóval szokták nyitni, manapság az illatokat is sózzák és sóval nyitják.”

VM4K
Bálint Csaba
parfüm

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű