Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Pénteken és szombaton Éjszakai bazár Újvidéken

2018-10-18
13:16
2018-10-18
13:23
Forrás
Magyar Szó
Október 19-én és 20-án rendezik meg az Éjszakai bazárt az újvidéki városi Halpiacon. A kiállítók mindkét nap délután 6 órától éjfélig várják majd az érdeklődőket.

A kínálatban megtalálhatóak lesznek a kézműves termékek mellett a természetes alapanyagokból készített kozmetikumok is. Gasztronómiai kínálatból sem lesz hiány, méhészek, hús- és sajtkészítő, borászok, biotermelők, kisipari cukrászok jelezték részvételüket. Az esemény keretein belül a Fiatal Gazdák Szövetsége megrendezi a Fiatal mezőgazdasági termelők vásárát. A fiatalok számára ez kiváló alkalom, hogy bemutathassák és értékesíthessék termékeiket. Az Éjszakai bazárra a belépés díjtalan.

Újvidék
éjszakai bazár

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.