Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Pénteken és szombaton Éjszakai bazár Újvidéken

2018-10-18
13:16
2018-10-18
13:23
Forrás
Magyar Szó
Október 19-én és 20-án rendezik meg az Éjszakai bazárt az újvidéki városi Halpiacon. A kiállítók mindkét nap délután 6 órától éjfélig várják majd az érdeklődőket.

A kínálatban megtalálhatóak lesznek a kézműves termékek mellett a természetes alapanyagokból készített kozmetikumok is. Gasztronómiai kínálatból sem lesz hiány, méhészek, hús- és sajtkészítő, borászok, biotermelők, kisipari cukrászok jelezték részvételüket. Az esemény keretein belül a Fiatal Gazdák Szövetsége megrendezi a Fiatal mezőgazdasági termelők vásárát. A fiatalok számára ez kiváló alkalom, hogy bemutathassák és értékesíthessék termékeiket. Az Éjszakai bazárra a belépés díjtalan.

Újvidék
éjszakai bazár

Most

16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.