Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Pénteken és szombaton Éjszakai bazár Újvidéken

2018-10-18
13:16
2018-10-18
13:23
Forrás
Magyar Szó
Október 19-én és 20-án rendezik meg az Éjszakai bazárt az újvidéki városi Halpiacon. A kiállítók mindkét nap délután 6 órától éjfélig várják majd az érdeklődőket.

A kínálatban megtalálhatóak lesznek a kézműves termékek mellett a természetes alapanyagokból készített kozmetikumok is. Gasztronómiai kínálatból sem lesz hiány, méhészek, hús- és sajtkészítő, borászok, biotermelők, kisipari cukrászok jelezték részvételüket. Az esemény keretein belül a Fiatal Gazdák Szövetsége megrendezi a Fiatal mezőgazdasági termelők vásárát. A fiatalok számára ez kiváló alkalom, hogy bemutathassák és értékesíthessék termékeiket. Az Éjszakai bazárra a belépés díjtalan.

Újvidék
éjszakai bazár

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.