Ugrás a tartalomra
Facebook

Petőfi Part és Petőfi Zenei Díj Gála a Strand Fesztiválon

2018-08-09
14:11
Forrás
MTVA Sajtóosztály
Összesen nyolc kategóriában keresik az év győzteseit. A férfi, női, zenekari kategóriákon felül keresik az év felfedezettjét, DJ-jét, videoklipjét is.

A jelöltek között szerepel Ákos, Pápai Joci, a 30Y, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, de a néhai Fábián Juli neve is. A nyertesek kiválasztása részben a közönség szavazatai, részben a szakmai zsűri döntése alapján történik. Ennek során a közönségszavazatok és a szakmai döntés azonos, 50-50 százalékos súllyal kerül figyelembevételre. Szavazni július 26-ig lehetett a petofilive.hu oldalon.

A Petőfi Part Zamárdiban augusztus 21. és 25. között minden nap déltől hajnalig hazai és világsztár dj-ket lát vendégül, köztük a Petőfi Rádióban rendszeresen szereplő belga Lost Frequenciest, a török származású, amszterdami dj-producer Burak Yetert és Nora En Pure-t, a Petőfi Rádió rezidensét, Peter Sharpot, illetve Izilt, Lotfi Begit, Candymant és a Pool and Beer partisorozatot.

Vajdaságban is nyomon követhetik majd élőben a gálaműsort: az M2 Petőfi TV augusztus 21-én 20 órától jelentkezik a Petőfi Zenei Díj 2018 backstage-ből Fodor Imivel, majd nem sokkal utána indul a Petőfi Zenei Díj 2018 gála Harsányi Leventével és Rókusfalvy Lilivel.

Petőfi Part
Strand Fesztivál
Zamárdi

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.