Ugrás a tartalomra
Facebook

Petőfi Part és Petőfi Zenei Díj Gála a Strand Fesztiválon

2018-08-09
14:11
Forrás
MTVA Sajtóosztály
Összesen nyolc kategóriában keresik az év győzteseit. A férfi, női, zenekari kategóriákon felül keresik az év felfedezettjét, DJ-jét, videoklipjét is.

A jelöltek között szerepel Ákos, Pápai Joci, a 30Y, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, de a néhai Fábián Juli neve is. A nyertesek kiválasztása részben a közönség szavazatai, részben a szakmai zsűri döntése alapján történik. Ennek során a közönségszavazatok és a szakmai döntés azonos, 50-50 százalékos súllyal kerül figyelembevételre. Szavazni július 26-ig lehetett a petofilive.hu oldalon.

A Petőfi Part Zamárdiban augusztus 21. és 25. között minden nap déltől hajnalig hazai és világsztár dj-ket lát vendégül, köztük a Petőfi Rádióban rendszeresen szereplő belga Lost Frequenciest, a török származású, amszterdami dj-producer Burak Yetert és Nora En Pure-t, a Petőfi Rádió rezidensét, Peter Sharpot, illetve Izilt, Lotfi Begit, Candymant és a Pool and Beer partisorozatot.

Vajdaságban is nyomon követhetik majd élőben a gálaműsort: az M2 Petőfi TV augusztus 21-én 20 órától jelentkezik a Petőfi Zenei Díj 2018 backstage-ből Fodor Imivel, majd nem sokkal utána indul a Petőfi Zenei Díj 2018 gála Harsányi Leventével és Rókusfalvy Lilivel.

Petőfi Part
Strand Fesztivál
Zamárdi

Most

14:36, Frissítve: 14:43

Informatika az oktatásban

Nemzetközi tanácskozás sorozat kezdődött ma a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon Szabadkán. A rendezvényre a környező országokból érkeztek előadók, csaknem 80 egyetemi tanár.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.