Ugrás a tartalomra
Facebook

Petőfi Part és Petőfi Zenei Díj Gála a Strand Fesztiválon

2018-08-09
14:11
Forrás
MTVA Sajtóosztály
Összesen nyolc kategóriában keresik az év győzteseit. A férfi, női, zenekari kategóriákon felül keresik az év felfedezettjét, DJ-jét, videoklipjét is.

A jelöltek között szerepel Ákos, Pápai Joci, a 30Y, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, de a néhai Fábián Juli neve is. A nyertesek kiválasztása részben a közönség szavazatai, részben a szakmai zsűri döntése alapján történik. Ennek során a közönségszavazatok és a szakmai döntés azonos, 50-50 százalékos súllyal kerül figyelembevételre. Szavazni július 26-ig lehetett a petofilive.hu oldalon.

A Petőfi Part Zamárdiban augusztus 21. és 25. között minden nap déltől hajnalig hazai és világsztár dj-ket lát vendégül, köztük a Petőfi Rádióban rendszeresen szereplő belga Lost Frequenciest, a török származású, amszterdami dj-producer Burak Yetert és Nora En Pure-t, a Petőfi Rádió rezidensét, Peter Sharpot, illetve Izilt, Lotfi Begit, Candymant és a Pool and Beer partisorozatot.

Vajdaságban is nyomon követhetik majd élőben a gálaműsort: az M2 Petőfi TV augusztus 21-én 20 órától jelentkezik a Petőfi Zenei Díj 2018 backstage-ből Fodor Imivel, majd nem sokkal utána indul a Petőfi Zenei Díj 2018 gála Harsányi Leventével és Rókusfalvy Lilivel.

Petőfi Part
Strand Fesztivál
Zamárdi

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.