Ugrás a tartalomra
Wikimedia Commons/Nationaal Archief, Den Haag, Rijksfotoarchief

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

2020.09.10
09:11
Forrás
hirado.hu
Puskás Ferenc legendás magyar labdarúgó is bekerül a világ legnépszerűbb labdarúgó-videójátékba.

A FIFA2021-et készítő EA Sports cég honlapján olvasható magyarázat szerint a labdarúgás történetében kevés olyan magasan jegyzett játékos van, mint Puskás Ferenc. Sokak szerint a világ valaha volt egyik legjobb csatára. A legendák között már ott van többek között az egyaránt világbajnok Zinedine Zidane, Diego Maradona és Pelé is. Szöllősi György, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete közösségi oldalán a bejelentéssel kapcsolatban azt írta, hogy ez azt jelenti, hogy a legismertebb magyar, Puskás Ferenc ott lesz a fifázó gyerekek százmillióinak a képernyőjén és gondolataiban is, újabb nemzedék ismeri meg. 

Puskás Ferenc
videojáték
FIFA

Most

09:58, Frissítve: 11:36

Útlezárások több városban és településen

Újabb útlezárás van Szabadkán is, és várható az egész nap folyamán a gazdák elmondása szerint. Amennyiben időközben kedvező döntést hoznak az illetékesek, akkor felhagynak az útlezárással.
09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű