Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Rádió egy hűséges hallgatónak

2021.01.15
14:38
2021.01.15
16:27
Forrás
Pannon RTV
Egy új rádióval ajándékozta meg a Szabadkai Magyar Rádió csapata az egyik hűséges hallgatóját. Régebben is volt hasonló megmozdulása a Pannon RTV keretében működő rádiónak. A kollégák elmondták, hogy mindezt a hallgatókért teszik.

A szabadkai Mária néni a lányánál hallgatja a Szabadkai Magyar Rádió műsorát, mert régi készülékével nem tud a 107,1 MHz-re tekerni. Most már ezzel nem lesz gondja.

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A rádió munkatársai meglepték Máriát egy új készülékkel, hogy otthon is hallgathassa kedvenc műsorait – mondta Orosz Ildikó. A Szabadkai Magyar Rádió főszerkesztő-helyettese kiemelte: „Szerettünk volna kedveskedni a hölgynek, aki nem tudta hallgatni a Szabadkai Magyar Rádiót, mert régi volt a készüléke. Ezért megleptük őt egy újjal. Most már hallgathatja a 107,1-et.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A hallgatóknak készül a műsor, értük dolgozunk nap mint nap – mondja Bajcsy Zita. A szerkesztő-műsorvezető számára fontos az ajándékozás, jótékonykodás: „Nem ez az első alkalom, hogy rádiókészüléket adunk hűséges hallgatóinknak. Volt már olyan eset is, amikor, plüss macival leptük meg azt a kedves hallgatónkat, akinek az volt az egyetlen kívánsága, hogy karácsonykor egy plüss mackó legyen a fenyőfa alatt.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

Mária meghatódva vette át az ajándékot. Azt mondta, hogy nem várta el, hogy bármit is kapjon - nem is azért jelentkezett-, de jól esett neki a kedvesség. A régi szép dalok miatt is szereti az SZMR-t. „A régi nosztalgikus dalok. Még a régi Jugoszláviából. Az Oliver Dragojević, Kićo Slabinac, a Tereza Kesovija, a magyarok közül Máté Péter, meg sorba mind.”

Mária néni azt is elmondta, hogy ezután biztos nem fog állítani az állomáskeresőn.

Szabadkai Magyar Rádió
Orosz Ildikó
Bajcsy Zita

Most

10:04, Frissítve: 10:14

Ma van a csokoládé világnapja

Szerbiában, ahol a csokoládé sokak kedvenc édessége, az édességipar a legerősebb ágazatok közé tartozik. Valamivel több mint 200 cég és mintegy 300 vállalkozó gyárt csokoládét.
07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű