Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rádiót ajándékozott egy hűséges hallgatójának a Szabadkai Magyar Rádió

2019-12-13
08:04
2019-12-13
16:42
Forrás
Pannon RTV
Moncsek Béla régi rádiókészüléke nem fogta a Szabadkai Magyar Rádió adását a frekvenciaváltás után.

Karácsony közeledtével az SZMR szerkesztősége szerette volna, hogy Béla bácsihoz is eljuthasson a műsor. A szabadkai hallgató helyzete megoldódott, ugyanis ma egy új rádió készüléket adott át neki a Szabadkai Magyar Rádió főszerkesztője, így zavartalanul tudja hallgatni a 107,1 MHz-t.
Moncsek Béla bácsi már a kezdetektől követi a Szabadkai Magyar Rádió műsorait. Reggel az első dolga, hogy felkapcsolja régi készülékét. Azt késő estig hallgatja, munkavégzés közben is. „Nagyon örülök. Ezek után bírjuk hallgatni. A műsoraik nagyon jók a Szabadkai Magyar Rádiónak. Azért is hallgattuk mindig azt. ”

Béla bácsi nagy örömmel fogadta az új készüléket, amely azonnal helyet is kapott. Üzembe helyezte és boldogan hallgatta a számára kedves műsort. Agárdi Gábor, a Szabadkai Magyar Rádió fő- és felelős szerkesztője elmondta, nem volt kérdés, hogy segítséget nyújtsanak a hallgatójuknak. „Megtudtuk, hogy az egyik kedves és állandó hallgatónk, Béla bácsi a frekvenciaváltás óta nem tud minket fogni, mert a régi rádiója csak 104 MHz-ig ment, mi pedig a 107,1 MhZ-n vagyunk. Ajándékoztunk neki egy retró asztali rádiót, ami hasonlóan néz ki, mint a régi, csak ez természetesen új. Úgy döntöttünk a kollégákkal, illetve a Pannon RTV vezetőségével, hogy nagyon szép lenne, ilyenkor az ünnepek alkalmával, hogy megajándékozzuk őt egy ilyen készülékkel, azért, hogy tovább is hallgatni tudja a műsorunkat. ”
A Szabadkai Magyar Rádió műsoraiban különböző témákat boncolgatnak, többek között az oktatás, a környezetvédelem, az egészségügy vagy akár a sport is rendszeresen szerepet kap az adásokban.

Szabadkai Magyar Rádió
ajándék
hű hallgató

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.