Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/silviarita

Rekordszámban sétáltak a gyaloglás világnapján

2019-09-16
12:15
Forrás
subotica.com
Rekordszámú ember vett részt a gyaloglás világnapja alkalmával megrendezett sétatúrán szombaton.

Idén több mint 17 ezer szerbiai résztvevője volt a gyaloglásnak, akik közül csaknem 1800-an sétáltak Szabadka, Palics, Topolya és Horgos környékén. Számos általános- és középiskolás diák is ellátogatott a túrára, amely remek alkalom volt arra, hogy a gyerekek a tanulás mellett kikapcsolódhassanak. Megismerhették a különböző növényfajtákat, és lehetőségük volt új barátokat szerezni - mondta Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatással megbízott tagja. A rendezvény célja az volt, hogy népszerűsítsék az egészséges életmódot. Szerbia-szerte összesen 75 helyszínen rendeztek gyalogos túrákat.

gyaloglás
gyaloglás világnapja
Szabadka

Most

17:41

Montenegrói kormányfő: Nincs harag

Nincs harag, amikor a nemzeti egészség kérdéséről van szó - jelentette ki Duško Marković annak kapcsán, hogy a Montenegro Airlines repülői nem szállhatnak le a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren.
16:29, Frissítve: 17:34

Hamarosan beérik a levendula

Egyre többen foglalkoznak levendulával Magyarkanizsán és környékén, annak ellenére, hogy vidékünkön nem őshonos növényről van szó.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.