Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Rendhagyó, csajos napok a Pannon Reggeliben

2020-07-03
12:54
2020-07-03
18:27
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó, csajos napokkal jelentkezik a jövő héten a Pannon Rádió Pannon Reggeli című műsora.

Mindennap más és más hölgyvendég válaszol a reggelis fiúk kérdéseire, de továbbra is maradnak a humoros és izgalmas témák a 91,5 megahertzen hétfőtől péntekig minden reggel.

A már ismert felállás egy hétre megváltozik. A már jól ismert mikrofonforgató fiúk mellé a Pannon Reggeli műsorában reggelente női vendég-műsorvezetők is csatlakoznak, és mondják el véleményüket a fiúknak, egy-egy csajos témával kapcsolatban.

Sánta Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetője: „Szeretnénk megtörni ezt az egyhangúságot. Ahogy azt a hallgatók megszokhatták, évek óta mindig csak férfiak dolgoztak ezen a műsoron, mi ültünk itt, a mi véleményünket halhatták csak a hallgatók, és arra gondoltunk, hogy teljesen érdekes lenne női szemszögből is megközelíteni egy-egy témát. Ennek apropóján kitaláltuk, hogy tartunk egy olyan hetet, amikor a nők kapnak egy kicsit fontosabb szerepet ebben a történetben.”

Az új felállás különlegessége az, hogy a Pannon RTV médiaházában dolgozó hölgyeken kívül olyan hallgatók is lehetőséget kapnak majd a műsorvezetésre, akik évek óta követik a Pannon Reggeli műsorát.

Zvekán Péter, a Pannon Reggeli műsorvezetője: „A megszokott témák mellett azért lesz egy pár olyan dolog, ami csajos is lesz. Erre oda fogunk figyelni. Nagyon röviden: például sok a fiatal hallgató és mindig férfi szemszögből van elmondva és a nagy komoly cikkek megírva, hogy az első randin ez a fontos, meg az a fontos, ilyen szöveg, meg olyan szöveg. Na most akkor mondják el a lányok ezt, bejönnek azok a szövegek, jó dolgokat írnak, vagy ez teljesen badarság, amiket felhoznak. Úgyhogy erre is rá fogunk egy kicsit játszani. Szerintem jó lesz.”

Az izgalmas, három műsorvezetős délelőtt első vendége Kaszoli Violetta, akinek hangja ismerősen csenghet a Szabadkai Magyar Rádió hallgatói számára: „Szinte velük együtt indul a napom, mivel a Szabadkai Magyar Rádióban szerkesztek és nálunk is általában hattól indul a műsor. Tehát mindig, amikor itt vagyok, fél füllel a fiúkat is hallgattam, hogy milyen témákról beszélgetnek, és mit mondjak, van bennem egy kis izgalom, mert a technikus mellett az üvegablakok mögött sokkal könnyebb bemutogatni a fiúknak, vagy valami hozzászólást mondani nekik fülhallgatóra. Izgulok nagyon, viszont megnyugtató az, hogy tudom azt, hogy nem magam leszek a stúdióban.”

Amennyiben kíváncsiak arra, hogy a hölgyek is megállják-e a helyüket a reggelis fiúk között, indítsák jövő héten is a napot egy kiadós Pannon Reggelivel a 91,5 megahertzen.

Pannon Reggeli
Zvekán Péter
Sánta Zoltán
Kaszoli Violetta

Most

Népszerű