Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Rendhagyó, csajos napok a Pannon Reggeliben

2020.07.03
12:54
2020.07.03
18:27
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó, csajos napokkal jelentkezik a jövő héten a Pannon Rádió Pannon Reggeli című műsora.
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Mindennap más és más hölgyvendég válaszol a reggelis fiúk kérdéseire, de továbbra is maradnak a humoros és izgalmas témák a 91,5 megahertzen hétfőtől péntekig minden reggel.

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

A már ismert felállás egy hétre megváltozik. A már jól ismert mikrofonforgató fiúk mellé a Pannon Reggeli műsorában reggelente női vendég-műsorvezetők is csatlakoznak, és mondják el véleményüket a fiúknak, egy-egy csajos témával kapcsolatban.

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Sánta Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetője: „Szeretnénk megtörni ezt az egyhangúságot. Ahogy azt a hallgatók megszokhatták, évek óta mindig csak férfiak dolgoztak ezen a műsoron, mi ültünk itt, a mi véleményünket halhatták csak a hallgatók, és arra gondoltunk, hogy teljesen érdekes lenne női szemszögből is megközelíteni egy-egy témát. Ennek apropóján kitaláltuk, hogy tartunk egy olyan hetet, amikor a nők kapnak egy kicsit fontosabb szerepet ebben a történetben.”

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Az új felállás különlegessége az, hogy a Pannon RTV médiaházában dolgozó hölgyeken kívül olyan hallgatók is lehetőséget kapnak majd a műsorvezetésre, akik évek óta követik a Pannon Reggeli műsorát.

Zvekán Péter, a Pannon Reggeli műsorvezetője: „A megszokott témák mellett azért lesz egy pár olyan dolog, ami csajos is lesz. Erre oda fogunk figyelni. Nagyon röviden: például sok a fiatal hallgató és mindig férfi szemszögből van elmondva és a nagy komoly cikkek megírva, hogy az első randin ez a fontos, meg az a fontos, ilyen szöveg, meg olyan szöveg. Na most akkor mondják el a lányok ezt, bejönnek azok a szövegek, jó dolgokat írnak, vagy ez teljesen badarság, amiket felhoznak. Úgyhogy erre is rá fogunk egy kicsit játszani. Szerintem jó lesz.”

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Az izgalmas, három műsorvezetős délelőtt első vendége Kaszoli Violetta, akinek hangja ismerősen csenghet a Szabadkai Magyar Rádió hallgatói számára: „Szinte velük együtt indul a napom, mivel a Szabadkai Magyar Rádióban szerkesztek és nálunk is általában hattól indul a műsor. Tehát mindig, amikor itt vagyok, fél füllel a fiúkat is hallgattam, hogy milyen témákról beszélgetnek, és mit mondjak, van bennem egy kis izgalom, mert a technikus mellett az üvegablakok mögött sokkal könnyebb bemutogatni a fiúknak, vagy valami hozzászólást mondani nekik fülhallgatóra. Izgulok nagyon, viszont megnyugtató az, hogy tudom azt, hogy nem magam leszek a stúdióban.”

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Amennyiben kíváncsiak arra, hogy a hölgyek is megállják-e a helyüket a reggelis fiúk között, indítsák jövő héten is a napot egy kiadós Pannon Reggelivel a 91,5 megahertzen.

Pannon Reggeli
Zvekán Péter
Sánta Zoltán
Kaszoli Violetta

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.