Ugrás a tartalomra
kocsikulcs és üveg sör
Freestockphotos.biz

A rendőrök nem hittek a szemüknek

2019-12-10
10:30
Forrás
Blic
Rendkívül magas, 4,21 ezrelék véralkoholszinttel vezetett egy férfi Vrnjačka Banján a hétvégén – közölte a helyi rendőrség.

A hatóságok péntekről szombatra virradó éjjel, egy általános közúti ellenőrzés során állították meg a részeg sofőrt. A beszámoló szerint a rendőrök alig hittek a szemüknek, amikor a véralkoholszintet mérő készülék 4,21 ezreléket mutatott. Az ittas férfit azonnal kizárták a forgalomból és a kihágási bíróságon feljelentést tettek ellene.

részeg
véralkoholszint
rendőr
kihágási bíróság

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.