Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Fehérvári Csongor

Sárga riasztás Szerbiában - Bácska a kivétel

2021.06.12
11:27
Forrás
RMHZ
Bárhol, bármikor kialakulhat zápor, zivatar.

Sárga riasztás van érvényben Szerbia egész területén, Bácskát leszámítva. Ez azt jelenti, hogy a hétvégén bárhol, bármikor kialakulhat zápor, zivatar térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. A változékony időjárás egészen keddig kitart, a csúcshőmérséklet ugyanakkor végig bőven 20 fok felett alakul. A hajnalok enyhék lesznek, 14 fokig csökken a hőmérséklet.

időjárás
zápor
zivatar

Most

16:09, Frissítve: 17:24

Áldatlan állapotok uralkodnak Horgoson

A faluban egyre több a migráns - panaszolják a helyiek. Azt mondják, a helyzet tarthatatlan. Az észak-bácskai településről már több hónapja nem gyűjtötték be, és nem szállították el a feltorlódott illegális bevándorlókat.
16:06, Frissítve: 16:17

A segítség házhoz megy

Elindult a Vajdasági Magyar Szövetség terepi kampánya, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a kettős állampolgároknak, akik eddig még nem regisztráltak a magyarországi választási névjegyzékbe, de jövőre szeretnének szavazni.
14:23

Szeles idő és csapadék várható

Szombaton még fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, vasárnapra virradóan azonban újabb csapadék érkezik, eső, havas eső várható és megélénkülhet az északi szél. A hétvégén a csúcshőmérséklet elérheti a 7 fokot, a legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 0

Népszerű