Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Fehérvári Csongor

Sárga riasztás Szerbiában - Bácska a kivétel

2021.06.12
11:27
Forrás
RMHZ
Bárhol, bármikor kialakulhat zápor, zivatar.

Sárga riasztás van érvényben Szerbia egész területén, Bácskát leszámítva. Ez azt jelenti, hogy a hétvégén bárhol, bármikor kialakulhat zápor, zivatar térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. A változékony időjárás egészen keddig kitart, a csúcshőmérséklet ugyanakkor végig bőven 20 fok felett alakul. A hajnalok enyhék lesznek, 14 fokig csökken a hőmérséklet.

időjárás
zápor
zivatar

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.