Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

A S.A.R.S., Alee és Manuel is fellépett a Lake Festen

2022.06.25
12:59
2022.06.25
15:24
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai S.A.R.S. és a magyarországi X-Faktorból már jól ismert Alee és Manuel koncertjére bulizhattak mindazok, akik kilátogattak a topolyai Lake Festre pénteken este.

Az fesztiválon két színpadon zajlanak a fellépések, csaknem 40 szerbiai és külföldi neves előadó fellépésével. Pénteken is több ezren látogattak ki a fesztiválra.

A szerbiai S.A.R.S. együttes indította be igazán a bulit a Lake Fest második napján. Ismert slágereikkel megmozgatták a közönség apraját és nagyját is.

Žarko Kovačević, énekes, S.A.R.S.: „Ez a Lake Fest egy igazán nagy fesztivállá nőheti ki magát, csak az a fontos, hogy folytassa, folytassa és növekedjen. Ami a hangulatot illeti szuper, több szúnyogra számítottam. De nem volt. Ami a fellépésünket illeti, akkor kezdtük, amikor még nappal volt, ami ritkán fordult elő, de a mai este remek volt.”

A kilátogató fiatalok körében a legnépszerűbbnek mégis a magyarországi X-Faktorból már jól ismert Alee és Manuel bizonyult.

Sánta Nikolett, Szabadka:

- Pár barátnőmmel jöttem csak mára.
- Ki az, akit a legjobban vártok?
- Talán Manuelt, Manuelt.
- Miért?
- Szeretem a zenéit, szerintem jó előadó, a stílusát is szeretem.


Csákány Krisztina, Csantavér és Csákány Kinga, Csantavér:
- Manuel és Alee igazából. Más nem nagyon mozgat meg bennünket, de élvezzük a, várjuk a többi előadót is.
- Eddig hogyan érzitek magatokat itt a fesztiválon?
- Eddig nagyon jó. Most érkeztünk, de amúgy nagyon jó.

Alee a fellépés előtt egy elvárást fogalmazott meg: mindenki érezze jól magát.

Alee: „Kíváncsi leszek arra nagyon, hogy mennyire fogadják be az emberek azt, amit csinálok például. Manuelnél ez fixen jó lesz, de én még azért friss fellépő vagyok alapvetően mindenhol. Kíváncsi leszek, hogy mennyire tudják befogadni a még kezdetleges show-mat, amit hoztam.”

A szombat este bulifelelősei pedig többek között a Tropico Band, Gazda Paja, a Szomszéd fiúk és Erick Kassel lesznek.

S.A.R.S.
Alee
Manuel
Lake Fest
Lake Fesztivál
Topolya

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.