Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Save The Kids

2020.02.01
08:52
2020.02.01
18:23
Forrás
Pannon RTV
Péntek este megtelt a 10 éves hagyománnyal rendelkező Save The Kids elnevezésű jótékonysági rendezvénynek otthont adó szabadkai Madlen szórakozóhely.

Jubiláris 10. alkalommal tartottak Save the kids jótékonysági bulit Szabadkán. A rendezvény évek óta az elektronikus és a techno zenére épül. Nikola Zoraje szervező szerint ezen nem szeretnének változtatni: „Az volt az alap koncepció, hogy a rászoruló gyermekek részére gyűjtsünk, minden évben január utolsó péntekén csináljunk egy bulit és lehetőleg minél több pénzt összegyűjtsünk számukra.”

Csikós Emese barátnőjével érkezett a buliba. Szerinte hatalmas pozitívum, hogy szórakozva nyújthatnak segítséget: „Először vagyok itt a Save the kidsen és úgy gondolom, hogy jótékonykodni elsődleges dolog, ami miatt megéri itt lenni.”

Pannon RTV/Dobó Krisztián

Szekeres Renáta másodszor vett részt a Save the kidsen: „Egy nagyon jó lehetőségnek tartom ezt a bulit, hiszen szórakozni és jótékonykodni is tudok egyszerre.”

A jótékonysági akción több mint 56 ezer dinár gyűlt össze, amit a Szabadkai Közkórház újszülött osztálya számára ajánlanak fel a szervezők.

Save the Kids
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.