Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Save the Kids: 70 ajándékcsomag a rászoruló gyerekeknek

2019.05.11
15:21
2019.05.11
17:55
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Ifjúsági Fórum idén is megszervezte a Save the Kids jótékonysági gyűjtési akciót a rászoruló gyerekeknek. Szabadkán, Adán, Horgoson és Óbecsén gyűjtöttek.
Pannon RTV

Egységes csomagokat készítettek az összegyűlt adományokból, amelyek játékokat, édességeket, tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket és iskolai felszereléseket tartalmaznak.

Pannon RTV
Pannon RTV

Az adományokat ma délelőtt a Szabadkai Segítő Csipet Csapattal közösen osztották ki a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, ahol interaktív műsorral és foglalkozással is készültek a gyerekek számára.

Pannon RTV

Boros Noémi, a Save the Kids koordinátora, VIFÓ: „Szép számban összejöttek az adományok, így hetven csomagot tudtunk készíteni csecsemőktől kezdve, óvodás és iskolás korú gyermekeknek. Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult az adományozáshoz.”

Save the Kids

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.