Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Save the kids - jótékonysági buli a VIFÓ szervezésében

2017.12.30
11:41
2017.12.30
16:42
Forrás
Pannon RTV
Idén a Žarko Zrenjanin Általános és Középiskolának gyűjtöttek.

Péntek este tartotta idei jótékonysági estjét a Vajdasági Ifjúsági Fórum, a szabadkai Madlen Disco Club és Nikola Zoraje. A belépők árát minden évben egy gyermekekkel foglalkozó intézménynek ajánlják fel. A bejáratnál más ajándékokat is le lehetett adni, ezeket a szabadkai Segítő Csipet Csapatnak ajánlották fel. A szervezők idén is kitettek magukért, a bulizni vágyó fiatalokat több lemezlovas várta.

Boros Noémi, szervező, VIFÓ: „Idén a Žarko Zrenjanin iskolának gyűjtünk, mivel hallottuk, hogy nekik szükségük van ilyen korlátokra, tehát mozgássérült gyermekeknek korlátokra van szükségük, és ezért úgy gondoltuk, hogy őket választjuk ki.”

Save the Kids
VIFÓ
jótékonysági buli

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.