Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Se a kabátot, se a napszemüveget ne hagyjuk otthon!

2021.10.05
08:25
Forrás
RHMZ
Hűvös, néhol ködös reggelre ébredtünk, délután azonban napos, meleg időre kell számítani.
Pannon RTV

A legmelegebb órákban akár 29 fokot is mutathat a hőmérő. Szerdától viszont már szükség lesz az esernyőkre, érkezik a csapadék.

Pannon RTV

 Egy hullámzó frontrendszer éri el térségünket, így borongósabb, hűvösebb idő jön, sokfelé kell számítani esőre, záporra, helyenként zivatarra is. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, délután 13-19 fokot mérhetünk. Csütörtökön és pénteken is hasonló időjárásban lesz részünk. A maximum hőmérsékletek nem emelkednek 16 fok fölé.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 21:45

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű