Ugrás a tartalomra
Magyar Nemzeti Filmalap

Slágerfilmek a Pannon Televízióban

2020.05.02
12:39
2020.05.03
08:24
Forrás
Pannon RTV
Ma érdemes sokáig fennmaradni, ugyanis 23.20-tól a Kojot nevű magyar drámát is levetítjük, amelyben a szabadkai Kovács Frigyes is szerepel.

Érdemes a hétvégén a Pannon Televízióra kapcsolni, ugyanis slágerfilmeket láthatnak nézőink. Ma 18 órától a Kőszívű ember fiai című klasszikus első részét láthatják a nézők, holnap ugyanebben az időpontban a magyar filmdráma második epizódját tűzzük műsorra. Sőt, ma érdemes sokáig fennmaradni, ugyanis 23.20-tól a Kojot nevű magyar drámát is levetítjük. Ami a vasárnapot illeti, este 21 órától az egyik legnépszerűbb magyar rockoperát láthatják a nézők, az István a királyt. Tartsanak a Pannon Televízióval a hosszú hétvégén is.

A Pannon TV-ben ma este látható Kojot című film egyik főszereplője Kovács Frigyes. A szabadkai színész a Pannon Rádió Presszó című műsorában azt mondta, napi és heti sorozatokban is feltűnik Magyarországon, ezek felvételei azonban szüneteltek az elmúlt időszakban a járvány miatt. Hallgatóinknak elárulta azt is, hogyan tölti karanténban a hétköznapokat Szabadkán. Az első nehéz hetek után most drámákat olvas, alkot és a ház körüli teendőkkel foglalkozik pótcselekvésként.

Kovács Frigyes, színész: „Én megmondom őszintén, hogy az első két-három hetet nagy depresszióban töltöttem. Nagyon rám tört a depresszió, mert egyik napról a másikra le kellett állnom, mert én nagyon sokat rohangáltam Újvidék és Sopron között, útba ejtve akár Békéscsabát vagy Budapestet, ahol szintén dolgoztam, és ez őrült nagy sokk volt nekem, hogy egyik pillanatról a másikra meg kellett állnom.”

filmek
filmdráma
Kojot
Kovács Frigyes

Most

Népszerű