Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sok lesz a napsütés, de nagy hőségre nem kell készülni a jövő héten

2020-07-12
17:59
2020-07-12
18:11
Forrás
MTI
Sok lesz a napsütés a jövő héten, de többször is várható elszórtan csapadék. Nagy hőségre nem kell készülni, a maximumok jellemzően 30 Celsius-fok alatt maradnak.

Holnap gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 7-13 fok között valószínű. A nappali maximumok 21-26 fok között alakulnak.

Kedden sok lesz a napsütés. Egy-egy futó zápor előfordulhat. A leghidegebb órákban 6-13 fok lesz. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is sok napsütésre van kilátás. Ugyanakkor délután egyes részeken erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Csütörtökön többórás napsütés várható. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar, néhol tartósabb eső is. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. Napközben többnyire 29, 30 fokig melegszik a levegő.

A hét hátralévő részében is hasonló időjárásra kell készülni. A napsütést gomolyfelhők, záporok vagy éppen zivatarok zavarhatják meg. A vasárnap viszont többnyire naposnak ígérkezik eső nélkül. 

időjárás
napsütés

Most

Népszerű