Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Sokakat csábít a szabadkai medence

2020-07-08
15:53
2020-07-08
16:06
Forrás
Pannon RTV
A kora délutáni órákban még nem volt nagy nyüzsgés a szabadkai sétaerdei medence környékén, mégis akadtak olyanok, akik kihasználták a felmelegedést. Kicsik és nagyok egyaránt csobbantak a hűs vízben.

Pálfi Nikoletta: „Itt lakok a környéken, Szabadkán. Idén először jövök, jöttünk tanulni úszni. Szeretek itt lenni, mert nyugalom van. A víz is jó, nem túl meleg, süt a nap és ez olyan kellemes.”

A csobbanni vágyókra ugyanúgy vonatkoznak a járványügyi előírások. Ezek betartásával tartózkodhatnak csak a medencék területén - mondta Dimitrioski Tamara, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója: „A zárt medencénél kötelező a szájmaszk viselete, a szociális távolságtartás, a rendszeres fertőtlenítés, illetve az alapos kézmosás. Ugyanezek a szabályok vonatkoznak a nyitott medencén is.”

A közvállalat igazgatója hozzátette, az árak évek óta változatlanok. A sétaerdei medencénél a felnőtt jegy ára hétköznapokon 110 dinár, hétvégenként 150 dinár. A gyermekjegyért hétköznap 50 dinárt, míg hétvégén 100 dinárt kell fizetni. A nyugdíjasok a hét minden napján 50 dinárért válthatnak jegyet.

A Harcosok sorakozója lakótelepen található medencénél a felnőttjegy ára 200 dinár, a gyermek- és nyugdíjas jegy 100 dinárba kerül.

Szabadka
sétaerdei medence
nyár
fürdő

Most

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.