Ugrás a tartalomra
Pixabay/Antranias/Illusztráció

Sokkal kelendőbbek lettek a kertes házak Szabadkán a járványhelyzet miatt

2020.07.01
13:33
2020.07.01
13:42
Forrás
Vajdasági RTV
A koronavírus megduplázta a kertes és a hétvégi házak iránti keresletet Szabadkán - írja a Vajdasági RTV.

Az egyik ingatlanügynök szerint az elmúlt évtizedben szinte nem is volt piaca a hétvégi házaknak, ez azonban a járvány miatt megváltozott. Sokan elkezdték felújítani az ilyen típusú ingatlanjukat, a legtöbb eladásra szánt pedig új tulajdonosra talált.

A cikk szerint egyébként Szerbiában a lakások iránt is növekszik a kereslet. Szabadkán átlagosan 704 eurót kérnek egy régi építésű lakás négyzetméteréért. A legdrágábbak a lakások a város központjában és a Harcosok sorakozója lakótelepen, míg a legolcsóbbak a Kertvárosban.

A házak jelentősen olcsóbbak Szabadkán, átlagosan 400 eurót kérnek érte négyzetméterenként. A legtöbbet egy házért Vasutas Település helyi közösség területén, Szabadka központjában és Kisbajmokban kérnek el.

A szakemberek szerint a pénzünkért a legtöbbet akkor kapunk, ha Makkhetes vagy Zorka területén veszünk házat.

Szabadka
kertes ház
ingatlan
eladás
koronavírus

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!