Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Súlyos közlekedési fennakadásokat okoz a hőhullám Angliában

2019.07.26
14:24
2019.07.26
14:32
Forrás
BBC
Több vonatot és repülőgépjáratot is törölni kellett Nagy-Britanniában az országot sújtó kánikula miatt.

A középső és déli országrészekben a vasúttársaságok korlátozták a vonatforgalmat, mivel a helyenként 35 fok feletti hőségben a sínek meggörbültek, a villamos felsővezetékek pedig megrongálódtak. A BBC beszámolója szerint több vasútvonalon is járatkimaradások és több órás késések vannak jelenleg is.

Nagy-Britanniát egyébként soha nem látott hőhullám sújtotta. Kedden az eddigi legnagyobb hőmérsékleti csúcsot mérték Cambridge-ben, amely 38.1 Celsius-fok volt.

hőhullám
Anglia
közlekedés
fennakadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.