Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pexels

Száraz, meleg idő lesz a folytatásban

2021.08.12
07:18
Forrás
hidmet.gov.rs, RTS
A hétvégén megint hőség lesz.

Esőmentes, száraz, napos idő várható a következő napokban. Csak kevés felhő jelenik meg az égen átmeneti jelleggel, csapadék nem valószínű. A verőfényes napsütés lesz a jellemző. 32-33 fokos csúcshőmérsékletre számíthatunk pénteken, a hétvégén és a jövő hét első napján pedig kifejezetten meleg lesz. 35 vagy ennél is magasabb maximális értékekre számíthatunk délután. A kánikula mellé magas UV-sugárzás is párosul.

időjárás
nyár
hőmérséklet
napsütés
szárazság
meleg
hőség
kánikula

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.