Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Századik adását ünnepelte az Ugorjunk Át!

2018.10.25
14:28
2018.10.25
20:41
Forrás
Pannon RTV
100. adásához érkezett az Ugorjunk Át! Vörös Gábor magyarországi programajánló műsora megünnepelte a centenáriumát a Pannon Rádióban.

Ebből az alkalomból sztárok szólaltak meg az FM 91.5 MHz-en csütörtökön 14 órától. A kivételesen kétórás adás vendégei voltak többek között Pápai Joci, az AWS frontembere Siklós Örs, Sípos F. Tamás, a 3+2 Együttes és Lola is! Vörös Gábor egy kis alkalmi fogadást is szervezett, megvendégelte rádiós és televíziós kollégáit.

Pannon RTV

A Pannon Presszó vendégeként Vörös Gábor elmesélte az Ugorjunk át elmúlt 99 adásának történetét és a legnagyobb élményeit, amikor sztárokkal riportozott: 

„- Üdvözlök mindenkit a határon túl, a mikrofonnál Vörös Gábor. Így köszönt be, ma 100-ik alkalommal kollégánk, az Ugorjunk át műsorában. Miről is szól ez a műsor?
- Magyarországi programajánlók, néha egy kis sztárfűszerrel.
- Hogyan jött az ötlet, hogy a műsor megvalósuljon a Pannon Rádióban?
- Rengeteg program elhangzik a Pannon Rádióban és a magyarországi programokról nyilván kevesebbet tudtak, innen származott az a gondolat, hogy akkor határ közelből, Magyarországról, mi lenne, ha lenne egy ilyen programajánló műsor.”

Pannon RTV

A Vörös Gáborral való megismerkedés régi történet, erről legendák szólnak - mesélte Brasnyó Zoltán, a Pannon Rádió főszerkesztő-helyettese: „Bebizonyosodott, hogy egy annyira eredeti figura, aki szeretnek a hallgatók és folyamatosan képes megújulni, elkápráztatni a hallgatókat illetve meg is botránkoztatni.” A Pannon Rádió főszerkesztő-helyettese hozzátette: az biztos, hogy Vörös Gábor egy nagyon egyedi hangvételt képez a 91 egész 5 tized Megaherzen.

Pannon RTV

Zvekán Péter, a Pannon RTV zenei főszerkesztő-helyettese szerint az Ugorjunk át házigazdája által készített sztárriportok feldobják a Pannon Rádió műsorát: „Vörös Gábor volt az az első olyan fanatikus munkatárs, aki tényleg, akit csak kitaláltunk neki, mindenkit el tudott érni, mindenkit mikrofonvégre kapott, elkészítette az anyagokat, és ez nagyon jó volt.”

A századik adás alkalmából megvendégelte a Pannon RTV munkatársait, saját kezűleg, a nagymamája receptje alapján készített meggyes kaláccsal. Aztán délután két órakor elstartolt a jubileumi adás.

Pannon Rádió
Ugorjunk át
centenárium
Vörös Gábor

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.