Ugrás a tartalomra
százlábú, illusztráció
Pixabay, illusztráció

Százlábút távolítottak el egy újvidéki nő orrából

2017-12-15
22:17
Forrás
Blic
Az orvos szerint egyedi esetről van szó, pályája során nem találkozott hasonló esettel.

A huszonegy éves páciens azzal fordult az orr-fül-gégész szakorvoshoz, hogy furcsát érez az orrában. A mikroszkópos vizsgálat során az orvos látta, hogy valami mozog a nő orrában. Miután a nő meglátta mit távolított el az orvos az orrából, annyira zaklatott állapotba került, hogy pszichológus segítségét kellett kérni a megnyugtatására. Az élőlényt az újvidéki Pasteur Intézetbe küldték, ahol kiderült, hogy ez egy parazita, amely akár hat centiméterre is megnőhet. Valószínűleg az állat még peteként kerülhetett alvás közben a nő orrába és ott fejlődött ki. Az orvos szerint egyedi esetről van szó, pályája során nem találkozott hasonló esettel. 

százlábú
orr
Újvidék

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.