Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztian

Szeles, esős napok jönnek

2019-11-17
17:31
2019-11-17
18:00
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban több helyen felerősödhet a szél. Hétfőn a délelőtti órákban változóan felhős lesz az ég. Napközben erős széllökésekre és csapadékra is számíthatunk.

A legalacsonyabb hőmérséklet 7-11, a legmagasabb 14-19 fok között várható. Kedden részben felhős és napos lesz az idő.

Jelenleg is tart az enyhe őszies időjárás térségünkben. A napokban napos, szeles és a felhős időszakok váltogatják majd egymást. A napsütés ellenére azonban érdemes rétegesen öltözködnünk hiszen könnyen meghűlhetünk.

Többen örülnek az évszakhoz képest enyhe időjárásnak, hiszen egyelőre nincs csapadék, és nem kell túl melegen öltözködni.

Srđan Jovanović: „Összességében nekem megfelel, mert eléggé hiperaktívan élek. Szeretek sokat sétálni és mindig mozgásban vagyok, vagy sétálok. De annak ellenére, hogy november van, sokkal inkább szeretném, ha sokszor havazna, minthogy ilyen legyen az idő.”

Snežana Ivanović Gajić: „Megfelel számomra ez az idő, mert sétálhatok, nem kell télies öltözéket viselnem. Azonban jobban szeretném, ha esne egy kis hó.”

Jelena Jelić: „Úgy gondolom, hogy nekünk, akiknek van gyermeke, ez most szuper idő. Jelenleg melegebb az idő annál, mint amilyennek lennie kellene ebben az időszakban. Nekünk megfelel, szeretnénk ha minél tovább tartana. Hogy tudjunk Palicson sétálni, hogy kiülhessünk, és hogy játszhasson a játszótéren. De úgy gondolom, hogy emiatt lehet, hogy tovább, akár márciusig is tarthat a tél.”

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet tájékoztatása szerint az erősen szeles időben a frontérzékenyeknél jelentkezhet kínzó, szűnni nem akaró fejfájás, ingerlékenység és nyugtalanság. A hő-és komfortérzet a szél miatt alacsony, a megfázás elkerülése érdekében ajánlott rétegesen öltözködni.

időjárás
ősz

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.