Ugrás a tartalomra
Szeles Mónika, Orbán Viktor, Szabó Katalin
Facebook

Szeles Mónikával és Szabó Katalinnal fényképezkedett Orbán Viktor

2018-01-11
18:41
A magyar miniszterelnök a fotót a közösségi oldalán osztotta meg.

Világhírű magyar sportolókkal készített közös fényképet Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben. Szeles Mónika kilencszeres Grand Slam-győztes vajdasági teniszező és Szabó Katalin négyszeres olimpiai bajnok romániai tornásszal készített közös képet a magyar kormányfő. A fotót a közösségi oldalán osztotta meg.    

Orbán Viktor
Szeles Mónika
Szabó Katalin

Most

20:54

Borús napok jönnek

Vasárnap borult lesz az ég, Szabadka területén havas eső is előfordulhat. A hőmérséklet csökken, a legmelegebb órákban 3 Celsius-fok, éjszaka pedig fagypont körüli hőmérséklet lesz.
20:12

Fegyvert foglalt le a koszovói rendőrség

Két pisztolyt, lőszert és két kést foglalt le a koszovói rendőrség egy Gračanica melletti faluban hat albán nemzetiségű személytől. Az előállítottaktól pénteken két fémrudat is elkoboztak.
20:00, Frissítve: 20:10

A perui tengerparton tartott misét Ferenc pápa

Peru északi részén, Trujillo tengerpartján tartott misét Ferenc pápa szombaton, és azzal vigasztalta a tavalyi áradásokban földönfutóvá vált lakosságot, hogy együtt az élet minden viharát túlélhetik.
19:42, Frissítve: 23:20

Véget ért a 40. Dakar-rali

Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál az osztrák Matthias Walkner bizonyult a legjobbnak. Gyenes Emánuel a 23. lett, Saghmeister Gábor a 79. helyen fejezte be a túrát.

Népszerű