Ugrás a tartalomra
Pixabay/qimono

Szeles vasárnap

2022.12.04
12:36
Forrás
hazipatika.com
Hétfőn 10-11 fokra és több napsütésre számíthatunk.

Szabadkán és környékén felhős, szeles az időjárás, ennek ellenére helyenként a nap is kisüthet hosszabb-rövidebb időre. Vasárnap a maximum hőmérséklet 7-8 fok körül alakul. Éjszaka akár -1 fokra is lehűlhet a levegő. A hét első napján néhány fokkal magasabb hőmérséklet várható, 10-11 fokra van kilátás, és többnyire napos időre számíthatunk.

Pixabay/jggrz

Mit mond az orvosmeteorológus?
Vasárnap kettős front hat a szervezetünkre. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás, akár ismétlődő rosszullét is felléphet. Fennáll a megfázás és a megbetegedés veszélye a szél miatt, a kinti programoknak nem kedveznek a feltételek.

időjárás
hőmérséklet
szél
napsütés

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.