Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Szennyezett a levegő Újvidéken és Szabadkán is

2019-12-07
15:59
2019-12-07
21:00
Forrás
Szerbiai RTV
Ismét rossz a levegő minősége Belgrádban, Újvidéken, Szabadkán és Nišben. Valjevóban az illetékesek szerint az egészségre veszélyes a levegő belélegzése.

A lakosoknak azt javasolják, hogy ilyenkor a legjobb otthon tartózkodni, ugyanis a rossz minőségű levegő belégzése egyeseknél irritációt okozhat. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a szellőztetést érdemes ilyenkor elhalasztani, és nem beengedni a rossz minőségű levegőt a szobába.

Ősszel és a téli időszak elején gyakran megnő a légszennyezés kockázata, ezt leginkább a fosszilis tüzelőanyagok idézik elő, továbbá a csapadékmentes, szélcsendes időjárás.

levegő
szennyezett

Most

18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.