Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Szép időnk lesz húsvétkor

2019-04-20
16:59
2019-04-20
19:13
Forrás
Pannon RTV
Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Zavartalan napsütésre számíthatunk az elkövetkező napokban is. Helyenként azonban megnövekedhet a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

Vasárnap gyakrabban zavarhatják meg gomolyfelhők a napsütést. Délután, késő délután kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat. De az előrejelzések szerint továbbra is kitart a meleg tavaszi idő.

Húsvéthétfőn térségünkben helyenként kisebb esőre, futózáporokra is számíthatunk. A keleties szél megélénkül. Ez azonban nem befolyásolja hőmérsékletet.

Kedden a délkeleti szél erős, helyenként viharos lehet. A hőmérséklet 14-20 fok között valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között alakul.

Majd a hét közepén ismét visszatér a meleg, száraz napos idő.

A szakemberek szerint a frontra érzékenyek koncentrálási problémákat, migrént és alvászavarokat is tapasztalhatnak a következő napokban. A szelesebb időszakokban enyhébb fejfájás is felléphet az arra érzékenyeknél.

időjárás

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.