Ugrás a tartalomra
Pixabay/kokas4oka / illusztráció

Szerbia legszebb tájai – megvan az e heti nyertes

2022.06.26
11:56
Forrás
B92
Ovčar Banja egy falu és gyógyfürdő Čačak közelében - erről a helyről készített légi felvételt Ivan Ivanović, aki a Szerbia legszebb tájai elnevezésű fotópályázat e heti nyertese.

A díjazott alkotást most is Aleksandar Vučić elnök tette közzé Instagram profilján. Az államfő egyebek mellett azt írta, élvezet látni azokat a fényképeket, amelyek új, csodálatos részleteket fednek fel valószínűtlenül szép országunkról.

Továbbra is arra buzdít mindenkit, hogy küldjön fotókat gyönyörű szerbiai tájakról a nasanajlepsasrbija@predsednik.rs e-mail címre. Az év végén a legtöbb like-ot begyűjtő felvétel alkotója jutalmat kap.

Fotópályázat
Aleksandar Vučić

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.